Kungligt bröllop

Sitter och kollar på bröllopet i England nu, det är inte riktigt min stil men det är ju en grej som är ganska historisk. Så det känns som man borde titta på det. 

Funderar bara om jag ska fixa lite mat före ceremonin som börjar 12, hmmm...


MAAAAAT!

Äntligen

Ska strax sticka iväg till bussen, blir en tidigt dag idag, börjar 8:30 och slutar 10:30, inte helt fel:) Idag är det sista saken i kursen som är en redovisning och opponering av det stora projektarbetet vi skrivit på de senaste veckorna. Skönt att det äntligen över! 



Memories

Har gått igenom min gamla externa hårddisk som jag förde över allt på innan jag omformaterade datan nån gång förra sommaren. Bilderna är ju härligast, har gått igenom hur många som helst men det är bara en bråkdel, det är liksom bilder från gymnasietiden och framåt. Härligt!

Jag bjuder på ett par stycken:






Ett litet kortellikort inlägg

det blir ett kort inlägg, Mikael tjatar på att jag ska träna magen med ett slags hjul så jag får väl göra det.. Sen ska vi sova och imorn är jag ledig så vi hörs väl mer då! 


GOD NATT!!



Bitterljuvt

Påskhelgen har fortsatt med lite vandring och glass i Knalleland under dagen, sedan gjorde vi halvhemma gjorde köttfärspizza. Efter det så har vi typ inte gjort nånting, bara hängt framför datorn och tv och njutit av att det är så ljust ute. 

snart blir det väl lite kvällsmat och sedan förbereda sig inför morgondagen då det är tillbaka till verkligheten som jag brukar kalla det. Inget mera ledigt på ett tag nu förutom helger, men om lite mer än en månad så är skolan och den tristessen slut för denna termin. 




En av mina fina växter jag planterade om häromdagen.

Bunny?

Det har inte blivit så mycket skrivande över påsk, har haft fullt upp att njuta av det fina vädret här i Borås. Det har varit högsommarvärme och sol hela påskhelgen. Det har varit härligt att umgås med vänner och äta god mat, dricka gott vin. Vi har varit några svängar till sandared och Mikaels föräldrar och ätit god mat där, idag var vi där och åt lite grillat. Det var inte helt fel heller, årets första grillat är alltid lika gott!

Snart är helgen slut med bara en dag imorn kvar, vilket är lite tråkigt.. Men hellre en dag extra imorn än ingen alls! Alla pratar om julen som en ätarhelg men den klår inte min påsk i alla fall! Haha!

Igår var vi i sandered hela eftermiddag/kvällen, och idag var vi där hela dagen, framåt kvällen åkte vi hemåt, hämtade mikaels smuggelöl som han köpt av en vän och sedan fick jag skjuts ner till stan där jag träffade några härliga vänner för lite fika och häng i stadsparken. 

Nu kollar jag på Morden i midsommer och börjar till och med bli lite trött. 


Vi hörs när vi hörs! ^^

Curtains

Jag satte ju upp nya gardiner oxå, det blev bara en av dom, men det är för att inte få så mycket insyn från grannarna precis jämte, annars ser dom rakt in, vilket inte jag tycker är så kul...


Fina, skira och ljusa.. Dom släpper verkligen in mera ljus än persiennerna vi hade nere för fönstret innan.. 





Gorgeous!


Hemmafix





Det var fint väder och en härlig dag, så vi beslutade att spendera den inomhus med att fixa i ordning lite...


Väggen ovanför soffan var lite tom...


Så vi hängde upp en fin gobeläng(?) där


Sen så fick jag ta och borra själv, det blev en fin liten tavelram där det nu står värmeljus istället. Pluggen blev lite böjd men det funkade fint ändå:) Ovanför den satte jag upp en tavla. 

Sen satte jag upp lite mer tavlor som har varit nere sen vi tapetserade om i vintras, Men nu fan!









Ice Cream and wine

Träffade dess fina tjejer istan ikväll, vi satt och tjöta, åt på tok för dyr glass och drack vin. Det var väldigt trevligt, vi fick sällskap senare under kvällen, det var oxå trevligt:)



Day Off!

Har varit ledig idag, långfredagar är härliga dom, vi har hunnit fixa en massa i lägenheten satt upp lite saker på väggarna. Sen fixade jag lite med gardeiner genom att sätta upp nya och tråckla upp dom lite. SEn bytte vi stänger oxå för det var en som var för lång för att ha på ett ställe så vi flyttade den till ett annat och bytte dom(lite svårt att förklara). 

Nu ska jag iväg ner till stan för att träffa Malin och Sheana för lite fika, ska bli skoj att catcha upp lite, känns som evigheter sen man såg någon av dom.. Är nog inte borta hela kvällen så det kommer säkert mer inlägg senare!



whatevs

Ska sova nu är det tänkt, Mikael och jag har suttit hela kvällen och kollat på film. Det blev kung Fu Hustle och sedan Green Hornet. riktigt bra och roliga filmer faktiskt. Imorn är det långfredag och jag är helt ledig, påskhelgen är välkommen då jag aldrig tackar nej till lite ledighet:) 

ses imorn!

Pinkthursday!

Vi har precis varit iväg en sväng i knalleland, det blev Max, systemet och sedan Videomix/hemmakväll (vad man nu kallar det) Ikväll blir det väl lite film och tv, och en hög godis oxå. Inte dumt för en skärtorsdag det.. 




hej hej!

Wizard

Sitter och installerar ROME total war nu, hittade det i en låda jag städade ur i veckan men har inte haft tid för det förän nu. Så nu hoppas jag att min CPiga cdläsare orkar instalera det, men det verkar gå.. Redan mer än halvägs! :)

Ska bli skoj då det var över ett år sen jag spelade detta spel..

Nu är jag vaken på riktigt!

Efter att ha somnat om och väckts flera gånger så har jag nu äntligen gått upp, tar det lugnt och kollar på McGyver. Lite sisådär men det funkar.. 

Ska snart resa på ming, äta lite frukost och ta en dusch. Sen får vi se vad dagen bjuder på!


Kanske ska försöka ta och städa lite idag också..

Är du vaken?

För det är inte jag! HAHAHAHAA!

Just nu sover jag skönt i min varma säng och har inte en endaste tanke att gå upp för än jag är riktigt utvilad!




Efterlängtade sööömn

Äntligen så är jag klar med knåpandet inför den sista handledningen som ska in imorn bitti. Tog ett tag att kolla igenom allt men nu är jag nöjd och det är inskickat! Det blev totalt 12sidor hitills med framsida, innehålsförteckning och bilagor.. får se om det räcker eller om vi måste skriva till lite mer :( hoppas inte..

Varken jag eller min studgrupp kompis Susanne hade nån aning om att det skulle in tidigt imorn bitti så det blev lite stressigt för mig här ikväll. Vi hade planerat att sitta imorn förmiddag på skolan men antar att det inte är nån mening med det, vi kommer ju inte få reda på hur det gått för oss förrän på tisdag när handledningen är ändå..

Nu kan jag i alla fall lägga mig med gott samvete och sova ut lääänge imorn bitti:) Minst sagt välbehövligt då sömnen denna vecka inte varit prioriterad direkt. 

ikväll lagade jag kyckling-currygryta med ris och guud vad gott det var, liiite starkt för min smak men Mikael klagade inte i alla fall. Han tycker om aningen starkare mat än mig, jag tryckte i mig massor av gurka tillsammans med maten för att jämna ut styrkan. Works like a charm^^

Resterande del av kvällen har spenderats framför tv och ett avsnitt av How I Met Your Mother, och såklart framför datorn pluggandes.. Yaaay..


Min eerhmm "nya" skrivare, köpte den på mellandagsrean men har först nu packat upp den. En liten kompakt svart-vit laserskrivare så jag slipper skriva ut skolpapper på skolan hela tiden(inte skoj för det verkar aldrig vilja funka ordentligt).

Har dock inte kommit på något bra att skriva ut på den än, men snart kan jag ju testa med projektarbetet! :P

I say what-what!

Sitter hemma vid datorn och har datorn och tv framför mig, som vanligt.. 

Lägger upp en bild av min stuckna arm, den verkar tåla nålar ganska bra, bara ett litet märke:) Undra hur lång tid det tar innan jag får svar på om jag verkligen är allergisk mot nånting?  Hur lång tid brukar sånt ta?


undra vilken sida jag är inne på, hehe..

tvättkassar med ren tvättibakgrunden, är verkligen sämst på att packa upp såna.

blaha..

har varit hemma idag, och haft tvättförmiddag, nu är det serier som gäller och kanske lite plugg senare!



Glee!



Har nu kollat på senaste avsnitte av Glee, det har ju varit uppehåll ett tag nu, och det här avsnittet var inte lika bra som jag kommer ihåg dom adnra att vara. Det var inte samma drama som det brukar vara.. Lite tråkigt men nu kommer det nya avsnitt varje vecka i alla fall! Så det ska bli skoj att se fortsättningen på säsongen!



God Natt

Ska nu lägga mig, har glott på tv hela kvällen vilket har resulterat i lite inlägg här på bloggishen. Imorn är det tvätt från och med 07:00 så räkna med mer inlägg!


Får se om jag hinner läsa lite i sista twillight boken: Så länge båda andas, andra gången jag läser den nu..




American fools

Det verkade visst bli en riktig Discovery Channel kväll för mig ikväll, det är sällen ett ointressant program där. och just efter att Dödlig fångst slutade så började Gold Rush Alaska.Och jag måste säga, det måste vara dom mest dumma och efterblivna rednecksen i historien! Dom har inga pengar och blivit av med sina jobb, och så köper dom maskiner och utrsutning för flera hundratusen dollars och tror att det ska gå jämt ut när de hittar guld. Men farsan måste ta priset, för att han grävde efter guld för trettio år sedan i samma trakter ska han vara "expert" på det, men han slutade med det eftersom det inte gick runt. Nu tror dom att dom blir rika för att guldpriset har stigit och är rekordhögt.. 

Tror dom ärligt att dom kommer bli rika på lite guld när dom köper så dyr utrustning, men dom kör på mottot att "man måste satsa för att vinna". Sedan kan dom inget om det heller, gräver på måfå och jaha? finns det björnar här?? duh!?! Det är fan Alaska! 

Puckon, det är allt jag kan säga... Ändå kan jag inte sluta titta på programmet, konstigt undra hur det kommer sig? Det är väl den där saken att människor tycker om att kolla på folk som är dummare än odm själva!



WoopWoop!

Jag har nu ändrat ytterligare liiite grann i designen, har gjort den och min Twitter design lika. Det är ju skoj att ändra saker och få det att se ut som man vill! Sen känns det ävven bra att dom blir lite mer liknande vaarandra:)
Idag har jag varit på möte, pluggat i skolan och sen var hos farbror doktor där jag tog lite allergitest i form av blodprov. Det var första gången i mitt minne som jag har tagit blodprov, och det var inte så farligt faktiskt. Litet stick och sen var det klart typ.. Får se när jag får svar från dom..

Just nu sitter jag och kollar på Dödlig fångst på Discovery. Vet inte vad det är med programmet men det får en att fastna för det, det går inte att hjälpas..


Nån mer som har fastnat för det lika mycket som jag?



today

Så idag var jag hos doktorn, fick ta blodprov och allt. Så nu ska vi väl se om jag verkligen har några allergier!

Nu är det chill hemma och strax maaaat! O juste, solen skiner fan va härligt!

 



Hard WorkWork

Är nu äntligen hemma och har mat i magen:) Har hunnit glo lite på tv oxå:) Det har varit en låååång dag, som förra veckan. Imorn är det tillbaka till skolan som gäller, lämnade sakerna där i Moped-rummet över natten då jag inte har ork eller tid att hålla på med det nu ikväll. Så det ligger säkert tills imorn. Imorn blir det inte jobb, jag tackade nej till det för jag ska till vårdcentralen och göra allergitest, har en stark aning att jag har lite allergi för pollen nämligen.. Vi får se imorn helt enkelt!

Plugget gick på även om det är svårt att fatta vad man ska göra typ.. hur analyserar man en intervju text??? Om nån vet så tveka inte att berätta för mig, för just nu har jag inte den blekaste aning!

Hörs / ses imorn!

kortkortkort

ett pytteinlägg blir det nu, för jag har bråttom..

Ska sticka till skolan nu snart, ska fixa i ordning lite mackor att ta med.. Snåljåp som jag:P

Jamen javisst!

Just det, skulle ju lägga mig. Jag råkade visst fastna vid datorn och ändrade lite i designen här i bloggen, den är nu lite mörkare än den var innan men jag kände för det just nu.. Får se om det dyker upp några mer förändringar imorn eller inom ett par dagar..

Ni får se helt enkelt..


Good Night Sweethart Good Night

Med denna bild säger jag nu god natt! Det blir en lång dag imorn med skola på dan och jobb på kvällen. Så får se hur jag kan blogg, men antagligen inte så mycket..

Ska bara kolla klart på Morden i Midsommer:)


Redan?

Det är helt sjukt hur fort tiden går, klockan är redan över sju och det är ljust ute.. Helt jävla underbart! Var en sväng till skolan innan idag, det blev lite pluggande gjort så jag är nöjd med dagen. Ska se om jag kan skriva till lite ikväll ås jag blir lite mer nöjd. Annars så bjuder inte kvällen på så mycket mer.. Lite film och en dusch kanske..

bjuder på en bildbomb med min utsikt från balkongen ikväll, snart är sommaren här!


Late Night

Sitter och kollar på nån film nu, den heter Double Jeopardy, verkar spännande. Får se hur den artar sig...


Det blev en sen kväll/natt ändå, fast jag tänkt att gå upp tidigt imorgon. jag har under helgen förträngt allt som har med plugg att göra vilket betyder att jag måste åka in till skolan extra tidigt imorn. Jag och min projektarbetspartner susanne, ska sitta och skriva ihop oss inför handledningsinlämningen på Måndag som antgagligen inte gick att att skjuta upp. Jag tänkte åka in till skolan vid elva när biblioteket öppnar. Då har jag tre timmar på mig att läsa och skriva ikapp mig, vilket borde räcka. Så då gäller det bara att gå upp i tid, en sak jag inte brukar vara bra på under helgerna..

Nu åter till filmen!

Weekend

Lördag...

Idag är det lördag vilket blir ta-det-lugnt-kolla-på-tv-och-plugga-dag. Åt upp resten av kebabrullen från igår, det var precis lika god idag.. En aning kallare bara.

Nu ska vi iväg och handla lite mat:)

Home

Har äntligen kommit hem, jobbade som sagt vad 15-20 och sen hämtade pappa mig och vi stack hem till päronen för att käka lite pizza:) Jag fuskade lite genom att äta kebabrulle i stället.. :P Det var längesen jag åt så pass mycket "skräpmat". ibland är det faktsikt gott att inte vara så nyttig.. jobbet var skoj ikväll, fick packa lite brev och paket, kan väl iaf säga att några nöjda människor kommer få finfina telefoner nästa vecka:)

Nu kollar jag på Air Force One, en gammal klassiker. Får se mer vad kvällen har att erbjuda, väntar på att Mikael ska komma hem från sin ölkväll..



Bild från Halloween, jag vinner i armbrytning mot Felicia :)



Sovmorgon?



Så mycket för sovmorgonen jag skulle ha, jag är helt ledig idag förutom jobb i eftermiddag kväll, så jag tänkte sova ut.. något jag inte gjort på hela veckan.. Men det gick bara inte att somna omm efter älsklingen stack till jobbet imorses.. Bläää för att inte kunna somna om. Ska kolla lite bloggar och hoppas på att nångon dom får mig sömnig.

Annars är det som sagt vad en lugn dag, hör av mig när jag är vid mer medvetande..     :P

ooops!



Jag har verkligen inte haft någon fritid alls på senaste känns det som. Igår var jag och skrev kontrakt för att jobba för Academic Work. Och jobbade 15-20 igår eftermiddag/kväll. Och samma tid idag,(och imorn) men idag hade jag även skola hela dan vilket var jobbigt då jag var tvungen att min tunga skolväskan hela dan och en kasse med de stålhättade jobbskorna. Inte så skoj.. Men men, vad gör man inte för lite pengar? :P

I skolan är det mycket nu, ska skriva en hel del tills nästa vecka. Vi kommer antagligen behöva sitta lite under helgen med det också:( jobbigt men det måste ju bli gjort..


hurry up!




Har lite bråttom nu, ska först till skolan och fixa inför våran fika och sen på kontraktskrivning! Jag fick jobbet jag var på intervju på förra veckan!! :)

101


Detta är visst mitt 101:a inlägg. Alltid nåt eey? :P Har i alla fall kommit hem igen och ska strax börja skriva på protokollet från vårat MoPed möte förra veckan.. Blää vad mycket text men det ska nog gå.. Ikväll blir jag ensam hemma då Mikael ska iväg och kolla på nån som spelar nåt.. :s

Ingen som vill komma över och hålla mig sällskap?

Och tack till Emelie som har gjort att den här låten har fastnat  huvudet!! Tack så hemskt mycket!



Off to school




Ska strax sticka ivåg till skolan, vi ska idag sätta ihop intervjuerna och se hur det blir, sen gör vi väl lite annat oxå. Vi måste börja hitta lite bra litteratur nu så vi kan komma igång och skriva ordentligt. Nu får jag inte vara sjuk mera! Eftersom det är kallt och grått ute idag igen så blir det tillbaka till vinterstyle idag:(  Igår var det så pass varmt att det var för varmt att vara ute med en vanlig tjocktröja, det är fint väder det!

 



Lite ny design

Har suttit lite i eftermiddag/kväll och pillat med designen här i bloggen. Det är inga stora skillnader men lite småpill bara. Lite ändring i färg och form och sånt.. Sen så fick jag äntligen fick jag in en bild i profilen vilket var välkommet.. Jag har ingen aning om varför det inte ville fungera innan?


Nu ska jag kolla klart på ett gammalt avsnitt av Glee och sen blir det sängen!

Yesterday

Igår gjorde vi inte så himla mycket men vi spenderade en stor del av eftermiddagen/kvällen i Sandared först med lite trädgårdshäng och sen tvättade vi bilen vilket tog ett par timmar. Efter det blev vi bjudna på lite mat, vilket alltid är trevligt. Gott var det också!

Det var gårdagen det, en härlig och solig söndag! :)

Vårdcentralen

Dom ringde nyss från vårdcentralen, visst för att dom inte kan kolla upp varenda liten åkomma, men när jag säger att jag vill allergitesta mig så sa kärringen att "vi utreder inte alltid såna saker" va fan ska det betyda? Jag vill ha ett jävla allergitest så har jag rätt till det! Skulle jag ha svarat, men jag var lite försiktigare, men ett allergitest ska jag ha, så om två veckor har jag fått tid till det. Äntligen! Det börjar kännas och klia i ögonen liksom och det tänker jag inte gå med hela vår/sommaren..


Snart kommer Emelie för hon ville visst låna The sims ändå som hon velade med i lördags! Haha!

Home

Kom nyss hem, vi gjorde våra intervjuer men vet inte om just dom pedagogerna var så jättebra och pålästa. Men lite fick vi ur dem i alla fall! Idag var det som sagt vad bara det, annars är jag helt leeedig!:)

nu har jag äntligen ringt till vårdcentralen och fått en telefontid, så om ungefär en timme ska dom ringa tillbaka. Får se om dom ringer tillbaka i tid! Har tänkt att göra det länge nu, men i och med att våren slog till bara så där så kan jag inte vänta längre. Jag vill ta lite allergitester. Jag är ju förkyld men det hade inte varit lika jobbigt om det inte var jobbiga pollen samtidigt:/

Men nu måste jag få passa på att njuta av det fina vädret, öppnar dörren till balkongen för att få in lite ljus och luft, skitsamma om det hänger med en massa pollen oxå! Jag stänger dörren till sovrummet så det inte kommer in så mycket där iaf. Inte så kul att sova sen då:(


Nu ska jag snyta mig för den sjuttioelfte gången idag typ... Yaaaaayyy!




Intervju

Ska iväg och interbjua nu! Ska till min studiegruppskamrats VFU plats och intervjua pedagogerna där, det ska bli spännande och göra såna intervjuer då jag inte gjort det innan. Vi ska vara där ett så jag ska ta bussen som går strax så jag hinner inte skriva så mycket mera nu..

Skriver mer när jag kommer tillbaka hem!

Sent

Sitt-ligger i soffan och kollar på Tom i bollen, en dum men helt underbar film! Lite skoj och och lite drama, allt man behöver för en lördagsnattsfilm:) Bill Murray är ju alltid rolig och bra liksom! Hmm det påminner mig om att jag måste ta och kolla på lost in transaltion snart igen.

Innan var Emelie här, vi snackade skit, kollade på lite roliga klipp på youtube, vilka mestadels var gamla musikvideoklassiker som Britney Spears och sånt.. Good Times^^

Nu är den slut och då måste jag soooova


Lördag

Det är lördag idag, vilket vanligtvis är skoj. Men inte om man ör sjuk och inte orkar gå ut:( Mikael ska iväg på killkväll tror jag och jag ska se om Emelie kan komma hit så vi kan umgås lite.. Vill inte spendera en till kväll ensam hemma sjuk.. Sååå oerhört tråkigt!

Nu hoppas jag på att det blir frukost snart men jag orkar inte ta tag i det. Det är inte så himla skoj att vara sjuk:(


Flying Daggers

kvällen har spenderats i min förskylda ensamhet, tillsammans med datorn och tv som sällskap. Har som sagt vad hunnit med lite tvätt också, och det var inte speciellt skoj. Varje gång jag reser mig och börjar näsan täppa till och börja rinna... måttligt roligt..  Den senare delen av kvällen har spenderats med att kolla på Flying Daggers.

Fin film det där..


Sjuk sjuk mera sjuk...

Är inne på min 4:e nånting dag som sjuk, hatar att vara riktigt jävla förkyld! Idag har jag iaf varit lite duktig och varit i skolan och jobbat lite på projektarbetet, vi skrev lite intervju frågor tills på måndag. Sen gjorde jag och satte upp lite affisher till vårat stormöte också!

Känner mig ganska duktig för att vara så pass sjuk som jag är:( Får se vad som händer ikväll, antagligen en lugn hemmakväll då jag inte alls har ork för att göra något... Just det! vi har tvättid, wiihooo! På en fredag, va skoj! Ska glo lite på datan först bara:)

Sick

Jag är hemma idag igen, och känner mig nästan mer sjuk idag än igår.. Jag hostar och har väldit ont i halsen, tänkte strax gå och se om vi har nåt pulver till nyponsoppa. Hoppas vi har det för det är verkligen det bästa för onda halsar..


Just nu lyssnar jag på en Bamsesaga på Spotify, det ger en verkligen lite nostalgi om man då räknar bort den dumma reklamen..

Efter lunch nån gång ska jag dra ner till Kåren för att fixa våra stormötes affisher. Blir nog inte så svårt men det jobbiga är ju att ta sig till och från skolan vilket tar iaf en halvtimma dit och en halvtimma hem..



lite okej väder är det ute ändå^^


Serier

Förlåt igen för den extremt dåliga uppdateringen, jag har legat hemma i sängen i stort sett hela dagen. Har väldigt ont i halsen och hostar typ hela tiden. Så hela dagen har jag legat framför datan och kollat på säsong 2 av Glee. Lite löjlig serie men ändå så underbar på något sätt.. Den visar grunderna till tonårsliv med en liten sångtwist:P


Här är en trailer för säsong ett, men ni fattar grejen..



blääää

Igår var det dålig uppdatering jag veet. Jag hade skola hela dan och sedan Mopedmöte och när jag väl kom hem så var jag helt slut att jag bara typ däckade i soffan... Ändå har jag lyckats att vara vaken typ halva natten och hostat och haft ont i halsen.

Idag ska jag egentligen gå på ett möte för MoPeds räkning och sen arbetsintervju, så den här hostan kunde inte komma mer olägligt alls! Mötet får jag nog skippa men vet inte om jag kan göra det med arbetsintervjun.. Får ta mig själv i kragen bara!

Men får försöka spendera förmiddan åt att kurera mig själv en aning! såhär kan inte min hals låta i eftermiddag..

I skolan

Ska strax in och ha handledning! hörs sen!


Goood Morgon!

Har vinkat av Mikael som stack till jobbet för en halvtimme sen, och gav mig order att inte somna om, haha! Så nu ligger jag nedbäddad i sången med datorn, för om jag har datan kan jag inte somna väl?

Det är lite tråkigt att gå upp såhär tidigt, för ingen annan har gått upp än, när man har läst lite nyheter finns det typ inget att göra.. Så ska fundera ut lite mera förslag på vilka referenser jag kan få fram tills imorn. Det är typ min största panik inför imorn, så det kan vara bra att få det löst!

Nej, nu ska jag se om jag har nån rolig film eller nåt på datan som går att kolla på! C yaa later!







Vad mysigt det är att ligga nerbäddad i sängen med datorn. Min dator blir så pass varm att den agerar värme åt mig! :)

Yaaaay!

Slutade tidigt idag, men skolan var sååååå onödig idag. Fick dock reda på en bra sak, dom ringde från ett jobb jag sökte i fredags! Dom hade visst ringt i fredags innan tentan också men missade det då vi inte fick ha telefonerna på. Men ska i alla fall dit på Onsdag för gruppintervju.

 

Nu kommer bara kruxet, jag måste ha med 2 referenser men av mina två referenser är minst en av dom föråldrad och kan inte användas. Så nu undrar jag; vem/vilka kan man ha som referens? Är det bara gamla arbetsgivare eller kan jag till exempel ha nån gammal VFU handledare eller liknande som referens?

 

 

Jag idag:

 


Måndagsfrukost

Ska strax sticka till skolan men tänkte visa hur vi åt frukost imorses, tycker man ska passa på att äta frukost med levande ljus så mycket det bara går. Det blir en myckert mysigare och mjukare start på dagen då. Plus att man inte behöver sitta i typ lysrörsljus osminkad och tråkig^^


Lugn söndag

Dagen idaag har varit en ganska händelsefri dag, gick upp vid elva-nånting-tiden och har käkat frukost och glott på tv. Nu glor jag på Extreme Home Makeover, fattar inte att dom alltid lyckas med att få en att tänka "naaw"...

Senare ska vi dra iväg och handla lite, bara lite basics mat och så... Har faktiskt inte mycket mera att säga just nu, återkommer när jag har något att berätta om.


Bjuder på en bild på lägenheten från när vi var och kollade på den förra sommaren.


Poolhouse, Oliven och lite Bishops

Ikväll var det först tänkt att jag skulle på fest hos Oskar som fyller år idag. Men jag kände inte riktigt för att festa ikväll så jag drog ner till Poolhouse tillsammans men Emelie, Mikael och hans syster och lite folk. Vi bowlade en timme och gick vi och käkade på Oliven. Deras tsatsiki var klockren, och maten i största allmänhet var också väldigt göd:) Efter det tog iv en liten runda på stan och kollade in på Bishops men det var alldeles för trångt där inne så vi valde att dra hem istället, i det stora så hade vi en trevlig kväll.

Nu har vi glott lite på tv och nu börjar det bli dags att sova..

Helg

Hejhej bloggen!

Igår var det tenta och tentafest, tentan har jag ingen aning om hur den gick med det kändes inte helt hopplöst ändå.. Tentafesten var skoj dock så försvann alla helt plötsligt så blev typ ensam om att städa, men fick som var lite hjälp från olika håll:) Gjorde inte allt dock, några av de andra får ta tag i det på måndag eller imorn eller nåt..

 

Idag är det inte mycket på schemat, ligga i soffan och dega. Sen en dusch och dags att dra till oskar som fyller år imorn och ska ha fest ikväll:) Blir nog en lugn kväll för mig men ändå...

 

Bjuder på lite bilder från igår:


taggataggatagga tentatentatenta festfestfest !!!


Gick och la mig i sängen igen innan, och nu känns det mycket bättre. Nu är det dags att börja tagga för Tentafesten ikväll.. Ska bli så jääävla skönt att bli klar med den!!

Här är ett smakprov från min spellista på spotify. Det är inte det enda som kommer spelas men ändå!



 


Nu lite sista-minuten-plugg och sen dags att fixa i ordning sig, äta lite och så dra in till skolan.

ajajaj...

Ligger i soffan och försöker bli av med en huvudvärk, Men det går inte så himla bra. Har plågats av den sen igår eftermiddag och funderar nu på att ta en tablett. Jag är oxå sjukt trött, lite sömn skulle verkligen inte sitta fel just nu.

I eftermiddag är det tenta och det är tänkt att jag ska ha ansvar för Bacchus där vi ska vara. Jag hoppas att jag inte behöver stanna alltför länge ikväll..

Lite sömn och en ipren nu kanske?


RSS 2.0