Honeymoon

Har återigen spenderat en kväll framför datan, satte på den när jag kom hem och batteriet har över tre timmar kvar, inte helt fel :) Jag börjar mer och mer vänja mig vid att skriva på datan vilket är trevligt. Jag saknar inte något som jag hade på min gamla dator, inte än iaf. Det kommer säkert komma så småningom men för tillfället har jag och min MacBook Pro 13" smekmånad:)

Igår sålde jag mina gamla mini-skoldator till felicia, elle egentligen till tobias men jag tvivlar inte på att de kommer ta hand om den väl. Idag gick jag tillbaka till jobbet, jag känner mig lite bättre än igår men fortfarande lite hostig. Jag har kämpat på för jag orkade helt enkelt inte av att vara hemma hela dan, jag ver extremt uttråkad efter bara en dag. Så om jag ändå bara sitter vid datan hemma kan jag lika väl sitta framför datorn på jobbet.. Imorn är det fredag, och snart helg vilket är skönt. Ska kolla med jobbet om det blir nån övertid i helgen, det hade varit nice. På söndagar och lördagar efter klockan 12 är det 100% OB :D Helt okej om man inte har något bättre för sig, dessutom får man betlad rast och mat på helgen där jag jobbar! Inte heller helt fel:) 

Oj! ursäkta alla smileys som blev nu, det var verkligen inte meningen, men jag orkar inte ta bort dem för jag är på tok för lat ^^


Me and my macbook!

Sitter i köket med min nya dator som kom idag, jag är jättenöjd med den än så länge. Det är härligt att inte vara beroende av att ha elsladden ikopplad hela tiden:) Tog lite bilder när jag packa upp den och så, så jag bjuder på en genomgång om ett par dagar. Idag har jag varit hemma sjuk så det var tur att datorn kom idag, men annars hade jag bara fått åka ner till stan och hämta den så det hade inte varit så farligt heller.

Det är fortfarande krångligt att reda ut vart alla saker finns och hur det fungerar eftersom apples operativsystem är så annorlunda från Windows. Några saker har fastnat redan men det finns så mycket mer att lära vilket är helt underbart! Nu sitter jag iaf i köket som sagt vad, ska koka lite pasta att äta och lite till en matlåda imorn. Förhoppningsvis har jag blivit av med den huvudvärk och feber som hållit mig hemma idag.


Min första officiella photobooth-bild.

Boooo!

Har varit lite uttråkad ikväll så jag fixade iordning en klänning på nelly. Hatar typ nelly i vanliga fall men tävlingar går bra. Har jobbat på deras lager ett par dagar av och till förra året. En jävla oreda, dålig luft och smuts kunde man tro var deras motto plus att deras kläder är grymt överpriserade. Skulle aldrig orka jobba där på heltid, vissa säger att det är jättebra där så jag kanske bara hade otur. Vem vet?


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Final Countdown

Förra veckan beställde jag en ny dator, en MacBokk Pro 13" för att vara bestämd, har beställt den från apple själva. Dom är visserligen dyra men med student rabatt och ett utterligare erbjudande för studenter där man får ett presentkort på 650kr att handla för i deras appstore så tycker jag det var värt det. 

Nu har jag äntligen fått besked om när den kommer och det blir på onsdag! Det enda problemet är att dom skickar det via UPS vilket är typ världens sämsta budfirma. Dom levererar bara mellan 9-17 på vardagar. Alltså när alla jobbar och inte är hemma. Har fått bud av dem innan och då var det ren tur att jag hade en ledig dag från skolan. Ska se till att få den levererad till ett uthämtningsställe, och förhoppningsvis fins ett sådant i Borås så man slipper åka ända till Göteborg för att hämta den. 

Ååååååh! Jag vill ha den nuuuuu! Låt veckan gå fort och hoppas att det går att fixa! Nu blir det till attt läsa på om hur den funkar och sånt, för mac är heeelt annorlunda om man jämför med en PC. Får köra en ytterligare googlande omgång.



Jobb Jobb!

Har varit lite dålig med uppdateringen på senaste som ni kanske har märkt. Har jobbat som bara den! Jag var på en förskola i tre veckor och vikade, vara dom två första var dom två sista i skolan, men vi hade bara två saker i skolan då så det löste sig. Efter det har jag varit ledig i två dagar varav en halv av dessa spenderades på möte på högskolan med kårmojs..

Från och med onsdags förra veckan har jag jobbat på ett lager, samma lager som ett par dagar innan i våras men nu på en annan avdelning, jag är på returen och tar emot saker som folk skickat från bl. a. tele 2 mestadels... Räknade ut idag på jobbet att imorn blir den tionde dagen i rad som jag jobbar där. Det var lite helgjobb förra helgen och så imorn. Sen har jag blivit bokad för ytterligare två veckor iaf!
Plus imorn, inte så skoj på midsommar men jag har ju ändå inget bättre för mig under förmiddagen, 100% OB + betald rast är inte helt fel inte! Det är ju jobbigt att jobba, men det är härligt att tjäna pengar, det ska bli härligt att få lite pengar att åka och göra något för sen i juli eller augusti! 

En kväll i juni...



The Good Girl

Ska vara duktig och dra till skolan och gå på möte, ska bestämma kursplaner till höstens kurser. Efter det ska jag till jobbet kontor och hämta jobbbyxor. För att jag har fått jobb heltid i TRE veckor! Jag börjar imorn och det ska bli sååå skönt att göra något:) 



Idag ser jag ut såhär. H&m topp till tå som varje svensk:P

Applemania!

Jag har verkligen inte orkat ge mig ut idag, så jag har spenderat dagen med att först äta stekt ägg på hönökaka(bästa frukosten ever!) Sedan dess har jag kollat på videon från apples konferens förra veckan då de presenterade lite ny mjukvara. En uppgradering till mac dator (alltså en sån dator jag vill eller rättare sagt SKA ha innan året är slut) och en ny IOS till bl.a Iphone (som jag redan har) och sen nån ny tjäsnt som sparar det man har på alla ställen eller nåt som de kallade iCloud. 

Det var en lååång presentation som drog ut på tiden men det var många härliga saker som jag sååå längtar efter att få använda. IOS 5 kommer inte ut till alla förrän i höst nån gång så det lång väntan..


Klicka på bilden så kommer du till den seeeeega videon..

This Weekend..

Det har varit en trevlig helg, igår tog jag det bar lugnt och verkligen sov ut.. Vilket var härligt efter vad som kändes som en lååång jobbvecka. Eftermiddagen och kvällen bjöd på lite häng med härliga vänner :) Vi var först och grillade vid kypesjön, och sen åkte vi en sväng runt i stan för att lämna diverse kylvaror och sen drog vi till poolhouse. Där spelade vi först lite pingis och sen blev det biljard. Vi stannade inte så jättelänge men skoj var det. Jag var helt slut efter en halvtimmes spelandes pingis. Efter det åkte några av oss hem till oss och spelade lite plump och sen Trivial Pursuit. 

Idag har vi inte gjort så mycket, käkat tacorester sen i fredags och sen har vi kollat lite på film och käkat glass. En riktig gottesöndag så att säga. Nu ska jag snart sova och imorn börjar mitt sommarlov. Ska till högskolan en sväng dock, och sen vill jag gärna handla lite oxå. tänkte hämta ner dramaten från vinden kanske och ta en tripp till Maxi kanske? Sen har jag faktiskt inte så mycket planerat, så får se vad dagen bjuder på. 

Ska lägga upp lite bilder från helgen här imorn också, har inte orkat föra över dem från kameran än så får se om det blev några bra.. Nu ska jag ta och lägga mig.



Buhuu

Ikväll är jag ensam hemma, Mikael är borta på nån resa så det lmnar mig kvar här hemma ensam :( Imorn är det jobb som gäller igen.. Surprise liksom! känner inte att jag är bäst på att uppdatera men jag känner mig duktig när jag gör det, som en dagensuppgift typ. 


Nu känns det som alla andra har tagit sommarlov, jag vill oxå ha lite sommarlov nu tack. Jag klagar inte alls för att jobba men jag vill gärna ha lite lov. Jag har nog ett par dagar ledigt nästa vecka och sen veckan efter är jag mer ledig plus att det är midsommar då. Det ska bli skoj, har ingen aning om vad jag ska göra då, men vi får väl se. Det krävs ju inte så himla mycket för att ha skoj, bästa personerna, god mat och ett gott humör! 




Jobbeli jobb jobb jobb...

Veckan har varit full av jobb och mer jobb därtill. Imorn och på fredag blir det ännu mera jobb. Vik på förskola, finns det något bättre? Jag är helt slut men det är härligt att vara ute och göra det jag ska jobba med resten av livet. Jag längtar till om 1,5 år då jag är klar med min utbildning och får jobba med det här på riktigt riktigt! 

Nästa vecka börjar sommarkursen i Varberg, vilket ska bli spännande, men det är skoj att göra lite extra under sommaren med, även fast det bara är på halvfart. Jag kan berätta lite mera om det nästa vecka. Då är jag i stort sett ledig förutom sommarkursen då.

Jag tror att jag håller på att bli förkyld igen då jag känner av det i halsen, kanske ska köpa lite te imorn? Det hade varit härligt. Med massor av socker eller honung kanske?

Heldag

Sitter och kollar på film, ska ta och lägga mig efter den tror jag. Idag vaknade jag vid halv åtta när Mikael stack iväg på en grabbdag. Efter det lyckades jag ur nog att somna om. M jag har varit ensam hela dagen, fast jag har inte varit så ensam för jag och Emelie först varit i knalleland och sen hade vi lite tjejkväll med mat, ansiktsmask och lite film. Så en härlig dag i överlag.





HAIR

Har inte haft så mycket tid att blogga nu i veckan för jag har jobbat hela veckan.. Så pass mycket att jag inte haft tid att berätta att jag har permanentat håret förra helgen. Emelie var här och jag hjälpte henne fårga håret och så hjälpte hon mig. Så här såg det ut i sändags, och det har faktiskt kållit i sig. Det släpper lite när jag sover men det är bara att blöta ner det igen så poppar lockarna fram igen :)  

Nu ska jag ner och tvätta lite, hejs svejs!



Goodnight


JobbJobbJobb eller hur var det nu?

De senaste dagarna har jag spenderat ute på en förskola där jag har har varit vikarie för veckan, det är så himla härligt att vara ute i verkligheten och jobba med det som jag ska göra i framtiden när jag är färdigutbilddad. Det är så roligt att vara ute, speciellt nu när det är varmt ute och så också. Fast igår var det ju en bastu, och barracker kan antagligen bli ganska varma.. 

Idag ska jag först till skolan och göra ett arbete på förmiddan, sen ska jag iväg och jobba på förskolan igen, 12-17, vilket avslutar denna vikperiod. Har fått lite strödagar nästa vecka också, det bli skoj :) 



RSS 2.0