Mera fika!

Känns som det blev lite mycket fika här nu, men so what! Fika är gott!!

Denna gången: hallonsmulpaj med vaniljvisp

^_____^


Fika

Har varit väldigt seg senaste veckan men igår orkade jag baka halvfabrikat kaka, mjuk pepparkaka:)

Den avnjuts bäst med vaniljvisp!


Mina vita sexet ove!


Sexmästerist? Det är jag det!

I helgen blev vi invigda i Sexmästeriet i Borås! Vi hade en jättetrevlig kväll trots mycket stress och otrevligheten senare framåt kvällen:(

Vi framförde vårat lilla gyckel och sen blev vi dränkta i dônk, känner inte att jag vill gå in på vad dônk är då jag bara kommer ihåg den ihärdiga doften som aldrig vill försvinna från mina kläder och overall. Hursomhelst hade vi en trevlig kväll som förstördes av en människa som inte kan hantera alkohol, dagen efter bjöd på städning. Heeela dagen! Vi. Började städa vid ett och vi var klara vid nio på kvällen! Så lång tid har inte ens jag varit med om att det tar att städa innan..

Idag har vi haft vårt första möte och det gick hejdundrande! Jag fick lite till poster i Sexmästeriet och jag är nöjd med dessa:) Jag blev städansvarig och punschtillverkare, förutom min huvudpost som är Rabalderboss:)

Jag har nu även en ny vit och fin ove (kort för overall) Och håller sy på massor av märken som ska på!


Onsdagslunchen

Vad gör man inte på en onsdag?

Jag hade i alla fall inget bättre för mig än att åka hem till Elin och hjälpa henne fixa fika till onsdagens möte. Vi fixade som sagt vad lite fika och sen delade vi en flaska champagne och åt en sen lunch:)

Sen åkte vi tillbaka in till stan för mötet och kan ju säga att det tog en bra stund^^ plus att jag inte gillar att det kommer vara så kallt ute hela veckan..


RSS 2.0