Lite av mitt liv i bilder..

På senaste tiden har jag gjort lite olika saker. Jag har bland annat spelat lite Black Jack, sen har jag åkt med derpkårvänner till kåren i Halmstad för en kväll.. Och så har jag åkt en hel massa buss..


I brist på annan stimulans...

Sitter på föreläsning och som vanligt är den inte speciellt givande.. Så sitter och pillar på telefonen istället, och hittade mig fram till en App som heter pixlromatic. Där får man fixa lite med olika filter och ramar på foton, det kan faktiskt bli riktigt roliga bilder, eller hur? :D


Nytt år, nya tag!

Känner att det minst sagt är på tiden att jag börjar blogga mer aktivt igen. Vad har hänt sen jag senast bloggade då?

Inte så mycket faktiskt, livet flyter på och jag har klarat ett par tentor:) festat och hängt en hel del på kåren, lärt känna massvis av awesome folk. På torsdag är denna kursen slut och på måndag börjar den nya kursen:) Då börjar det blir dags att förbereda inför höstens examensarbete:) Jag börjar faktiskt se ljuset i slutet av tunneln nu, det ska bli så härligt att bli klar med om bara ett år och börja jobba på riktigt:) visst för att vi har praktik men det går inte upp emot att få jobba på riktigt, när man har vikarierat lite på olika förskolor så märker man skillnaden i respekt man får som praktikant och som vikarie. Skillnaden är gigantisk!! Så det ska med andra ord bli väldigt välkommet att börja jobba på riktigt om lite över ett år:)

Men för stunden är det dags att tänka på arbetet som ska vara inne på onsdag och vi har redovisning i på torsdag. Jag och Felicia var inte så smarta när vi valde att göra typ hela arbetet efter nyår medan alla andra var klara innan jul. Men vi jobbar bäst under press ^__^

Nu är det väl dags att sova för idag för imorgon så är det mycket att göra. Ska gå upp i tid (för en gångs skull) ska till skolan och fixa affischer till två sittningar som ska hållas snart. Sen handla lite mat, hem till tullen, fixa mat och käka lunch med Felicia och sen plugga igen. Vi ska bli klara med det fördömda arbetet imorn!!!

Godnattens!


RSS 2.0