Sjuuuuuk

Jag är FORTFARANDE sjuk! Asjobbigt att det håller på så länge, vill att det går över nuuuuu!

Idag har jag i alla fall fått lite frisk luft genom att gå runt i knalleland i två timmar med , var helt slut efteråt. Men har fått handlat lite i alla fall. Sen stack jag och Mikael iväg och storhandlade mat. Och sedan dess har jag bara legat i soffan och försökt må bättre i kombination med att ta hand om det sista av tvätten. 

Nu ska vi käka lite mat här, det blir fläskfile och potatisgratäng:) Mums!

Lovely

Imorser vaknade jag med träningsvärk, efter en dags bärande av små barn. Så det var extra roligt att jobba och behöva lyfta barnen nästan mer idag. ännu mer lovely liksom.. Jaja, beach 2011 here I come!

Jag är lite sugen på att hitta på något på lördag typ IKEA eller nåt hade vart roligt:) Nån som är på? och vill köra? 


Nu ska vi hitta lite varma mackor att äta:)

Jobb Jobb!

Har ju som sagt vad jobbat idag, på en småbarnsavdelning och där ska jag vara i lite mer än en vecka till :) Det är så härligt att vara ute i verksamheten men det är tråkigt för jag vet inte hur mycket och vilka saker man kan göra med såna små barn... Därför ska det bli kul nästa termin när jag läser min specialisering, den ska vara om små barn lärande nämligen. Det ska bli väldigt skoj och intressant kurs då just den delen i förskolan överses, när man tänker småbarn brukar det det bara handla om typ blöjor och sånt, men det ska bli skoj att ta hand om den pedagogiska biten av det oxå:) 

Jaja, nu blir det sängen och imorn blir det jobb igen, 7-14.. Skönt att sluta tidigt, ska försöka ta mig till ner skolan och kanske en vända på stan:) Jaja, vi får se:) 



På återseende! :)

God Morgon!

Sitter och väntar på att de rostade mackorna ska bli rostade, idag och resten av veckan ska jag jobba! Jag har fått vik på en förskola som ligger mindre än tio minuter hemifrån. Har fått ett par dagar nästa vecka oxå, vilket är härligt, nu kommer jag kunna få lite lön i juni så jag inte blir helfattig:)

Nu är det inte mycket skola kvar innan det är sommarlov och jag har fortfarande inte bestämt mig om hur mycket jag ska plugga i sommar. Plugga halvtid och hoppas på jobb eller plugga heltid för säkerhetsskull :s Måste ringa extrajobbet nu i veckan och kolla upp om det blir något för dom i sommar.. Mycket att göra nu, men så lite tid. Plus att jag fortfarande är jävligt förkyld oxå:( Jaja, det ska väl kunna hinnas med:)

orkeslös

Jag känner att jag håller på att bli förkyld:( Dumma ungar på jobbet häromdan när jag vikade. Det var egentligen meningen att jag skulle lägga upp bilder från förra helgen ikväll men orkar inte det just nu. Jag har int i halsen och ska fixa mig lite nyponsoppa och glass, godaste som finns för en ond hals:) 

Vi får se om jag kan/orkar/hinner lägga upp bilderna imorn. 


En gammal bild på denna fantastiska kombo! :)

3D?

Till helgen är det inte något speciellt planerat just nu, så får se vad som händer.. Är lite sugen att gå på bio, men har typ inga pengar så det blir nog inget med det :( Är ganska sugen på att se den nya pirates filmen, lite Bfilm men hört att den ska vara bra och rolig. Har även för mig att den ska gå i 3D? Det skulle vara roligt i såna fall. 3D i största allmänhet gör bion roligare även om det är 3D, men det finns vissa personer som bara tycker att det är jobbigt för ögonen med 3D. Jag brukar klara mig ganska bra men jag har känt av det en gång vad jag kommer ihåg.


Töntig ser man ju i alla fall ut! 




Föreläsning

Sitter på en obligatorisk föreläsning just nu, visst låter det fenomenet jätte roligt i sig? :P Föreläsning ska vara inför ett arbete som vi ska göra så den är obligatorisk med andra ord så har vi inte mycket val här. Innehålet kan väl vara spännande men det känns inte som föreläsaren presenterar detta på bästa sätt. 

Jag har haft en väldigt upptagen vecka, det är därför det inte har blivit alltför många inlägg här nu i veckan. Ska försöka få upp lite bilder från förra helgen då jag fyllde år. Det finns en massa bilder men jag har inte kollat på en enda av dom. Kameran skickades i alla fall runt väldigt mycket under kvällen om jag kommer ihåg rätt. 






Den 18:e Maj 2011

Är nyligen uppstigen och ensam hemma, Mikael har redan åkt till jobbet så det lämnar mig ensam med mitt paper-skrivande. Yaaay... Yeah right! Jaja, nu ska jag väl äta lite frukost först och sen sätter pluggandet igång. Förhoppningsvis i alla fall. Är svårt att få motivation men det löser sig väl snart förhoppiningsvis. Måste kolla upp lite andra saker idag också, fast vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga för att lyckas med det. Får hoppas på det bästa bara!

P.S. Såg det sista avsnittet för den här säsongen av How I Met Your Mother igår, FAAAAAN va spännande. Men det är ju så de gör, en jävla klassisk cliffhanger. Ska inte avslöja något då avsnittet i sig var ganska avslöjande och jag vill ha reda på fortsättningen! 



Dagen efter

Sitter med datan i sängen och skriver, går kvällen var grymt roligt och det var jättemycket folk här, jag tror jag fick ihop det till närmare 20 st när jag räknade.. Vi hade skoj och sen kollade vi på röstningen i eurovision, vilket var spännande och Sverige låg ju med i toppstriden om man säger så. Så, bra jobbat Saade! 

Idag mår jag väl som jag förtjänar men det är inget en ipren inte kan lösa :P Snart blir det väl till att städa undan stöket här, så mycket folk lämnar ganska mycket burkar och flaskor ståendes. Men nu känner jag mig snart bra nog att städa upp lite! Vill mest få allt stök undanstädat...

Dan för dan..

Är hemkommen och har även hunnit läsa av mig lite, Ondskan av Jan Guillou för skolan.(Haha, var tvungen att kolla på framsidan av boken för att se hur hans efternamn stavades!) Vi ska läsa en bok som handlar om när barn far illa, och Ondskan är ett bra exempel på en sådan bok. Har hunnit diska och städa lite i köket också, det får mig att känna mig duktig. Men det är egentligen bara för att jag ska slippa städa så mycket inför festen imorn. 

Imorgon fyller jag 22 år, hela jävla tjugotvå år gammal blir jag. Det känns som en slags tröskel av något slag, det känns mer vuxet än vad 21 känns, vilket är ganska självklart. Men nu börjar jag känna mig vuxen på allvar, och kommer i den åldern när äldre människor inte hånar en för att man är så ung. 21 känns som att man är en barnunge medans man tas mer på allvar när man är 22 år, men det visar väl sig så småningom. 

Nu ska jag se hur mycket mer jag hinner läsa i boken innan Mikael kommer hem och vi ska äta kvällsmat, korv med bröd blir det! Mums!



Föreläsning

Är åter igen på föreläsning, denna dag är det två stycken som är på engelska båda två. Efter föreläsningar blir det mat och sen lite seminarieplugg. Amanda ska äta räkmacka hälsar hon. 

Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva, så jag skriver igen när jag har lite inspiration..

Goood Night

Ska nu ta en snabbdusch tror jag, innan jag går och lägger mig. Har inte orkat/hunnit göra det innan idag så får se till att göra det nu.. Imorn är det skola igen, och det är föreläsningar på engelska och kanske dags att göra lite literatur seminarium inför nästa vecka kanske? 

Imorn börjar jag halv nio så förvänta er ett par föreläsningsinlägg imorn! 

Hej Hopp, God Natt!

Oooops!

Kom just nu på att vi hade tvätttid imorses, och jag gick upp vid halv sju när mikael gick och har varit vaken sen dess. Jag borde ha haft bättre koll på att det var idag, jag tänkte inte ens på att det var idag.

Nu har Mikael ringt och han kommer väl om typ en halvtimme, så får se till att börja lite med maten, diska upp den sista disken som jag inte hann diska innan och plocka ihop de sista kläderna och slänga dom i tvättkassen. Det var när jag började med det som jag kom på att det var idag vi skulle tvättat. Smart malin...

Premium

Jag har tagit mig friheten att ge mig själv en tidig födelsdagspresent. Spotify Premium, har länge funderat över det och nu blivit mer eller mindre tvungen då dom ändrade sina villkor för gratis versionenen så man bara kan lyssna 10h varje månad och spela samma låt max 5ggr på en månad.. Jag har försökt att spela musik i iTunes, men den spelare är för störd och gammalmodig så den vill inte fungera..

Nu är det i alla fall Premium som gäller! Jag kunde valt unlimited för 49kr/mån men då lägger jag hellre till en 50 lapp extra och får det i mobilen också! Så nu taggar jag igen och fixar med lite spellistor och sånt:) Tryck HÄR eller på ikonen för att se min spotify profil.



Morning Glory

Sitter framför datorn och kollar lite på tv och data, har redan varit uppe i över två timmar och jag är ledig idag. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska vara duktig idag och äta ordentligt eller om det blir mer onyttigt... hehehe..

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Glee!


Föreläsning

Sitter åter igen på föreläsning, och det är precis lika kul osm igår. Alltså inget alls. Jag lyssnade väl frram till pausen men sen blev det segt med en massa lagar och förordningar och mojs. Orkar inte lyssna på sånt nu. 

Snart blir det lunch, matlåda it is! Känner mig duktig för en gångs skull, ska bli skänt att kunna ta en lunch ute i det fina vädret nu. Det är skönt för min allergi verkar ha gått ner en del, lite andra pollen ute nu än innan. Men jag har fortfarande inte fått något svar från vårdcentralen så jag får ringa upp dom och klaga lite snart... 

Tillbaka till..... föreläsningen! Whooopiii!

Bangs

Sitter just nu i soffan och väntar på att få komma in i badrummet så jag kan klippa min lugg. Nu ska den tillbaka, är så trött på att ha en lång utväxt lugg. Hela förra veckan gick jag runt och funderade över om jag behövde klippa mig, fast då funderade jag över att klippa mig kort igen. Nu blir det i alla fall någon förändring! Känner att det behövs, just nu känns håret så risigt.. 


Min lugg har hunnit växa ut en bit nu... :P

It's what we do in school..

Har ju som sagt varit i skolan idag, det har varit föreläsning och lite kopiering. Av en slump hade jag med mig min stora kamera till skolan så jag bjuder på en typiskt skoldag:)



Salen, med plats för 250 personer, fast vi i klassen är "bara" typ 160 stycken..


Jag


Solen utanför som plågade oss som var tvungna att sitta inne med sitt solsken! 


Sen gick vi till biblan för att kopiera lite grann, det gäller att hitta rätt i alla böcker.


Sen måste man ta bort de gamla häftklamrarna!


Sen hitta rätt sidor igen.


Kopierar (bara så ni vet så kopierar vi ju absoluuut inte hela böcker, för det är olagligt..)


Men sen gäller det att ha tillräckligt mycket kopior kvar på kopiatorkortet också(vilket felicia inte hade, hihi)!


Det var min dag på skolan innan jag handlade lite mat och åkte hem.

sommar! sommar! sommar!

Sitter på föreläsningen som är jättetråkig, passar på att tänka mig tillbaka på igår när det var helt underbart sommarväder ute. Och det är visst samma fina väder idag, men jag är fast inne på föreläsning. Jag längtar så efter sommarlovet, det är bara en massa saker kvar att göra innan det är dags för det. Vill verkligen få lite jobb i sommar så man slipper plugga något, jag behöver så ha lite somarlov från pluggandet. 

För nu så bjuder jag på lite bilder jag tog igår:)











Föreläsningsunderhållning... typ

Sittter nu på dagens andra föreläsning, den handlar om matematik. Ett kul ämne om man har någon som vet vad dom gör och är engagerad över det. Men den tanten som nu föreläser verkar bara rabbla upp en massa statistik och fakta om matteundervisning. Hon fick oss även att byta sal för att hon "hade plockat fram en massa saker i den andra salen" my ass att hon gjorde! Typ bara loggat in på datorn och satt på sig micken, vilket antagligen var alldeles för svårt at göra om i en annan sal. Så för hennes skull fick vi ca. 150 st byta sal för att hon är lat. 



Det här var salen vi satt i innan..

Föreläsning

Sitter just nu på föreläsning, och jag kan inte säga att det är kul precis. Ämnet borde vara spännande men det verkar vara få som verkligen lyssnar, man hör viskandet i salen. Nu är det en minut kvar och det märks. Låt det bli RAAAAST!

God Natt

Denan söndag har spenderaats till största del inomhus, vi har käkat hamburgare(nomnom), kollat på film och lite spel. Imorn är det skola i stort sett hela dagen, jag slutar skolan tolv men har möte vid fyra så jag vet inte hur jag ska göra än.. Det blir väl antagligen att åka hem och äta imellan men har lite saker att göra, men det kan vänta tills tisdag faktiskt. 

Har inga bilder att bjuda på just nu, men ska försöka lägga upp lite imorn..

vinter

Jag är tur att det inte ser ut såhär ute nu:) Usch och fy och blä för vintern nu!!


Sunday sunnnyday

Nu har jag äntligen gått upp, vare sig man har festat eller bara tagit det lugnt under helgen så är det alltid skönt att sova ut och somna om på helgen. Igår så kunde jag inte för jag hade ju lite bråttom iväg men idag så gjorde jag det och det är så härligt. Bara ta det lugnt liksom..  

Nu skiner solen ute och det skulle vara trevligt att typ gå ut och göra nåt, inte bara sitta inne och ugla. Sola vill jag inte göra för solsken fick jag nog av igår när jag brände mig på axlarna lite grann. Men först ska jag kolla lite på Narnia som börjar på tv nu.

hemkommen

kom hem från dagens festerier för nån timma sen. Det var skoj men det blir lite jobbigt när man börjar så tidigt.   Men det var roligt vi sjöng, åt, drack och bara hängde, det varskoj :) Ska väl lägga mig snart, skriver mer imorn.

Hoppsan!

Märkte att texten jag skriver i mobilen inte vill ha några radbyten i sig.. Jag vet inte hur man kam lösa detta, men när jag skriver i mo Ole så skriver jag i HTML redigeraren för den vanliga drivs med hjälp av flash player, vilket inte finns till min iphone:( Det är bara hoppas på att det löser sig på ngt sätt. Det är ingen som vet nåt tecken eller åt som man kan skriva in för att rätt avstånd med? Tack tack, godnatt!

Sen mobilblogg...

Ligger i sängen med mobilen och skriver, orkade inte sätta på datorn nu när jag kom hem.. Ikväll hade Felicia förfest och jag drog dit ett par timmar för att vara lite social.. Drack bara ett par glas vin med sprite, vill inte må kasst imorn då det blir hålligång hela dagen! När de andra drog ut förutom Amanda som åkte hem gick jag hem och duschade, det är verkligen skönast att duscha INNAN man går och lägger sig:) Nu ska jag fortsätta med att försöka sova, tror inte det blir så lätt då mikael kollar på tv och det är en aning distraherande... Men det löser sig nog till slut. Jag är faktiskt ganska trött, och sömn är härligt!

Mobilblogg

Sitter just nu på bussen påväg hem, har lyckats köpa en tröja och kjol, varför vet jag inte.. Eller jo de var snygga och satt bra plus att de var billiga, men jag skulle ju åka direkt hem och sen tillbaka till stan för att lämna tillbaka klänningen jag köpte förra veckan. Men nu är jag i alla fall på väg hem för att göra detta, och klockan är ju bara halv tre. Bra jobbat Malin! Det blev lite längre tid i skolan också för det behövdes kopiera lite böcker, så nu är böckerna till alla seminarier klara. Lyckades även hitta den sista boken som behövdes och skrev ner de fem frågeställningar som behövdes.. Skönt att ha det gjort så man slipper oroa sig nästa vecka... Är lite hungrig också, kom nu på att jag bara ätit en macka och en liten köttbit på hela dagen. Ska jag orka äta innan jag åker ner till stan igen? Tror nog att jag måste göra det.. Peace Out!

På föreläsning.. igen!

Kom just på att jag måste åka ner till stan igen efter skolan, måste lämna tillbaka en klänning då det är sista dagen att göra det idag. Sen är jag sugen på att göra något ikväll, alltså inget avancerat utan bara inte sitta hemma och dega. Vädret börjar bli bättre och det är dags att ta tillbaka våren! Att trotsa det tråkiga vädret som har varit nu i veckan. 

Måste se till att boka en klipptid nu snart oxå, helst innan jag fyller år nästa vecka för mitt hår börjar blir risigt nu!


Men nu, tillbaka till föreläsningen igen!

På föreläsning..

Sitter just nu i skolan på föreläsning, duktigt av mig att blogga nu istället för att koncentrera mig på föreläsningen mera.

Helena Pokka pratar om utvecklingspsykologi. Det är väldigt intressant men önskar att hon skulle haft en powerpoint att skriva av eller nånting. Det skulle vara enklare att hålla koll på vad hon pratar om då. 

Ikväll blir det att ta det lugnt för att imorn vara på högskolan hela dagen, det är FFF (FestFöreningsFest) som gäller. Det börjar vid elva tiden och håller väl på till ett tag efter midnatt :P Det var ett helt år sen FFF var sist och jag goppas på bättre fart den här gången. Förra året började alla blir så dräggiga och fulla efter sittningen( alltså middagen) så jag drog hem. Men i år ska det blir bättre!!!! DEPOM ftw!!!

Nu åter till föreläsningen för att se om det finns något bra att lyssna på..

God Morgon!

Är nu vaken och har väl varit det i nån timme nånting, och har sagt hejdå till mikael och funderar nu på frukost. Antingen thekaka och stekt ägg eller youghurt och flingor. Hmmmm, svårt val.. Men först gäller det att fixa i ordning sig så man ser ut som en människa igen. Och jag passar på att kolla på lite tv sålänge:)

Vid åtta drar jag iväg till skolan för föreläsning och film plus lite grupparbete. 

Skynda skynda!

What' you gonna do?

Jag vet att jag har varit väldigt dålig med uppdateringen på senaste men kan faktiskt skylla på att jag har jobbat alla dagar den här veckan hitills. Fick jobb idag med, på samma förskola som innan i veckan. Kan säga att det är en väldigt stor (27 barn) och krävande barngrupp som hela tiden vill ha din uppmärksamhet och hjälp samtidigt som det uppstår konflikter mellan några andra barn. Så det blir nästan aldrig en lugn stund..  Men det är härligt att komma ut i verksamheten och jag beröm från pedagogerna vilket jag känner mig ganska stolt över! 

Imorn är det tillbaka till verkligheten och skolan som gäller, det är obligatorisk film och föreläsning plus lite grupparbete. Får se hur roligt det blir, kursen känns inte direkt så givande. Men vi får se helt enkelt. Det är också skönt att det är mindre än en månad kvar till skolan är slut, ska försöka kolla upp om det finns lite jobb på nån sommarförskola. Har ju en chans till lagerarbete, men jag väljer sommarförskola över lager vilken dag som helst!!!! 

Nu ska jag snart gå och ta hand om den sista tvätten. Tråkigt som fan men det måste göras, och jag valde tvätten över disken så jag får skylla mig själv... 



Jag i lördags, lite konstig bild men det får va..

woohoo!

Det blev lite dåligt med den där uppdateringen jag lovade när jag skulle komma hem från skolan, men jag fick ett samtal från en förskola som ville att jag skulle vika och det kunde jag ju inte tacka nej till! Jag stack dit direkt efter skolan och slutade 16:30, har fått jobb där imorgon oxå, 7:30-15:30 så det blir en tidig kväll ikväll. Så det blir liiite häng till framför datorn och sen en dusch och söööömn!

Jag åt lite glass med nyponsoppa innan, det är såååååå gott tillsammans, ser lite creepy ut men smaken är gudomlig!




Valborg

I lördags var det fest på trandared hos Sara och Mattias, vi grillade på kransmossen och sen gick vi hem till dom och festade av oss lite. En trevlig kväll i allmänhet:) 

Här kommer ett par bilder som beskriver kvällen:








Ny Vecka, Nya Möjligheter!

Jag vet att jag har varit extremt dålig på att hålla igång bloggen under helgen. Måste börja bli bättre på det, men jag var på fest i lördags och sen blev det bakishäng hela dagen igår. Ska berätta mer om helgen när jag kommer hem från skolan, går till tolvtiden idag så det blir skönt med en halvdag:)



RSS 2.0