Rabalder

I helgen är det Rabalder, en s.k utlandsfest vilket betyder att studenter från andra högskolor i Sverige kommer till lilla borås och hälsar på oss. Våran fest eheter Rabalder, precis som salen i kårhuset där festerna kommer att vara. För mig som asp betyder det att jag knappt kommer få sova nånting i helgen. Det kommer att vara lekar, sittningar, fester och allmänt häng:)

Kommer verkligen inte ha någon tid över att blogga i helgen så vi hörs nästa vecka igen!


Aspirant

Under lördagen (som var helt galen föresten) så blev jag officiellt en asp till sexmästeriet :) Jag är inte så insatt än men det kommer väl med tiden när man får mer info, detta betyder lite mer saker under helgen och senare fram också. 

Senare idag är det mentorsträff igen, en av de minst givande sakerna i utbildningen enligt mig. Det hade lätt kunnat vara mycket bättre om innehållet blir mer viktigt för oss studenter, och vi ut något av det som vi inte får ut av utbildningen. Men i dagsläget finns det inget behov av det. Jag får helt enkelt se hur det lir i eftermiddag.. 

Men nu först ska jag ner till skolan för lite aspuppdrag^^



Bjuder på en bild från Downhill på introduktionen:) blött men roligt att titta på!

Up, out and awayway!

God morgon, eller inte riktigt för jag har varit uppe ett bra tag nu men nu har jag duschat, ätit frukost och skrivit det jag ska skriva tills idag. Snart ska jag iväg till skolan för att skriva ut och sätta upp de jag skrivit på. Det har blivit lite försenat eftersom jag fick ett slag av plötslig huvudvärk i fredags när jag skulle gjort det, så det åker upp idag istället! Bättre sent än aldrig:)

I lördags var jag hos Emelie på födelsedagsfest och sen var vi en svägn på kåren och tog efterfest på högskolan:) Fast det kanske inte var världens bästa ide för jag låg bakis halva dagen igår men en jävla huvudvärk. Det är konstigt för man verkar aldrig lära sig.. ^____^


Nu ska jag ta och klä på mig och fixa i ordning mig, får se om jag hinner blogga mer idag annars kommer det med säkerhet upp något imorn! 




Gammal bild men såhär såg min frukoststund ut även idag :)



Andra ronden

Ska verkligen ta tag i bloggandet nu igen, känner att jag varit så upptagen de senaste dagarna att jag inte har haft tid att ens tänka på bloggen. Men det är väl bara att ta tummen ur så att säga, om det än bara är trråkiga vardagsbetraktelser så får det vara det. Bättre än ingenting, eller hur? 

Idag har jag i alla fall inte haft så världsmycket för mig, hade skola, gjorde lite infokort innan för min kårsektion MoPed där jag sitter i styrelsen som infoansvarig. Jag gjorde i alla fall infokort för idag var det studentmässa på högskolan med alla olika kårsektioner där från alla institutioner och ett par företag som söker desperata studenter som vill jobba. 

Ikväll har det inte hänt så mycket, lite sömn, lite pizza och handling på ica. Och sen vi kom hem därifrån har jag hängt framför datorn och tv:n och kollat på nån ny serie som heter Camelot. Lite töntig men perfekt fredagsunderhållning ☺




Long time no see..

Det har gått ett bra tag sen jag skrev senast, jag har varit upptagen med introduktionen på högskolan och alla underbara aktiviteter som har pågått under de senaste två veckorna. Fast nu återgår skolan till det normala, imorgon har vi terminens första seminarium och sen rullar det bara på. Vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva just nu, tänkte bara visa lite livstecken:) 

Och nu när skolan kommer in i sina normala mönster kommer jag nog få lite inspiration igen, eller rättare sagt saker att klaga på. Jag har en massa småsaker att klaga på men är alldeles för trött för att klaga på saker/personer nu.. 


Passar på att lägga upp en bild på min mat häromveckan. Notera de fina grilllinjerna jag fick till med den nya stekpannan vi köpte på IKEA för inte ås länge sen:)

RSS 2.0