Det ser bra ut nu

Äntligen hemma! Har varit på språng eller upptagen hela dan, så det är skönt att kunna sätta sig ner här hemma och bara tar det lugnt. Soffan är ju aldrig så skön och mys mig omig som när man är trött och slö..

Imorn är det tenta!

Jag har ännu inte bestämt om jag ska ta sovmorgon och bara ta et lugnt eller om jag ska gå upp ganska tidigt, duscha och plugga lite mer. Får se hur det blir, jag är ganska trött nu så det skulle vara skönt med sovmorgon:)



Längtar till sommarsolnedgångar!



gissa vad?

Ännu mera pluggande! Har precis kommit till skolan, ska sitta här nu i ett par timmar och försöka bli lite smartare angående tentan imorn... Just nu sitter jag själv men Felicia joinar mig strax:) Tagga för tentafesten imorn!!


hemma!

Kom hem för nån tima sen, är helt slut.. Fattar inte vad det kan va med jag har träningsvärk i högerarmen:s Det kanske beror på att jag putsade lite fönster härom dan?

Dagen har som sagt vad spenderats på högskolan, där jag har pluggat inför fredagens tenta. Det kommer gå skit men va fan! xD Jag känner mig åtminstonde (?) lite klokare när det kommer till svenska som andra språk. Psykdelen är tänkt att betas av imorn.

Men sen så fick jag ett samtal när jag satt i biblan och pluggade i eftermiddags, dom ringde från en förskola och ville att jag skulle komma och vika imorn. Så jag tackade ja! Det är bara ett par timmar men det ska bli skoj ändå, det är alltid kul att komma ut i den riktiga verksamheten! :D

Efter det ska jag in till skolan igen(jag har ett möte på morgonen på skolan) och plugga lite mer! Guuud vad tentaveckaor är tråkiga!!

helt slut i huvudet

Har suttit och pluggat större delen av dagen och är i princip klar med ena delen av tentan, nu känner jag mig helt slut och vet inte hur jag ska fördriva tiden till mitt möte/träff vid 16. Orkar verkligen inte plugga mer just nu, så jag får hitta på något annat att göra. Sofie ska dra hem strax så då blir jag helt själv att fördriva tiden här i biblan. Så om nån vill träffas och fördriva tiden med mig är dom välkommna!



bordet där vi sitter.. fan vad duktig jag känner mig..




tenta pluggeli plugg

Dags att börja plugga till tentan på riktigt, sitter i biblioteket och ska börja plugga.. Fan va trist men det löser sig nog..


ilandsproblemen är tuffa dom

Ska strax lägga mig, har ätit gott, och bara tagit det lugnt och glott på tvn/datan.. Har inte orkat plugga något efter maten för jag blev så mätt haha! Eftersom vi hade tvätttid idag så blir det att dra till skolan imorn, och då träffa tjejerna för att plugga lite! :) Ska bli skoj att inte plugga själv, det känns bättre att plugga tillsammans för då är det mindre troligt att man har fel.

Okej.. Nu till dagens ilandsproblem:

Jag har två datorer, båda laptops. En är 17tum och den andra är 10tum. Det är ganska storskillnad mellan dom; den stora har bättre prestanda och enklareoch roligare att använda men den är tung. Den lilla är seg men helt okej ändå, plus att den är relativt lätt att bära. Ska man orka ha med sig den stora datan imorn kanske?


Vilka kval jag har.. höhöhö!


mat

Nu blir det mat, köttfärssås med pasta(?) och en massa vitlök i. Mums!


lunchpaus

Här hemma händer det inte så mycket, jag har precis ätit mat. Det blev köttbullar och snabbmakaroner från igår. Nu provar jag att sitta i köket och plugga istället, får se om det funkar bättre..




tvätt

Det blir visst inte till att åka till skolan idag, utan blir uppskjutet tills imorn. När jag steg upp så märkte jag att jag har tvätttid mellan 11:00-14:00 så jag tar och pluggar hemma istället.

Vädret är ännu mera pissigt idag, men om det regnar (som det gör här) så försvinner ju snön. Det är ju positivt!


Har inget bättre att visa så slänger in en bild från när lillebror fyllde år förra(?) året.. De andra äter nån cholkadtårta men jag fick en bakelse för jag tycker inte om choklad..


pluggvecka

Tänkte bara slänga iväg ett litet snabbt godnatt, och samtidigt passa på att ursäkta mig för den dåliga uppdateringen och kvaliten på inläggen. Idag har jag gjort absolut ingenting. Det är ju inte så kul att skriva om så jag hoppas på att göra lite mer saker imorn så jag kan få till i alla fall ett vettigt inlägg.

Har precis duschat och sen borstat håret som fan så nu ska det bli fint och fluffigt förhoppningsvis om de nya schampo/balsam fungerar som de ska. Får se hur det håller sig till imorn..

Imorn ska jag till skolan och har tänkt att sitta där och plugga lite grann, det ör mycket enklare att hålla koncentrationen uppe där. När man sitter i skolan så förknippar jag det med skolarbete så det är skolarbete man vill göra i skolan. Dessutom finns det ingen distraherande tv där! Ska bara komma ihåg att ta med mig hörlurarna så man kan få lite vettig kvalité på pluggmusiken också!


Är sååå sugen på att gå fina och varma sommarkvällspromenader!!


trög hemmadag

Jag orkade inte dra iväg till skolan och plugga idag utan det får bli imorn antagligen. Ute skiner solen och smälter bort all jävla snö som föll inatt. Jag går inte ut förrän den är borta! Nu funderar jag på att fixa lite mat, kan inte koncentrera mig på plugget med tom mage...

Ska se om jag kan konvertera gårdagens smarriga fläskfilé till något ännu bättre!



Vill ha vårvädret tillbaka så man kan gå promenader i conversen igen!


tentaångesten smyger sig fram

Är nu äntligen vaken och uppe, nu blir det till att äta lite frukost och sen plugga lite och sen kanske en dusch?

Annars blir det en lugn dag hemma idag verkar det som, imorn åker jag väl iväg till skolan nån gång för att plugga lite mer med den koncentrationen man inte hittar hemma. Den här veckan har jag verkligen inget som hindrar mig från att börja plugga till tentan. Fast jag vill ändå inte, finns det något som är så ångestfyllt som tentor?


jag, igår


Hyllfanskap!

Idag satte vi upp mina gamla hyllor, och dom är inte lätta att sätta upp. Dom är nu placerade i sovrummet på varsin sida om sängen. Vi har även köpt krokar på JULA när vi var på A6 center förra helgen, dessa hänger nu under hyllan och är en perfekt avlastning för kläder (istället för golvet som nu).

Dom var inte lätta att sätta upp för man måste borra genom cementväggen vilket kräver en slagborr och en massa plugg. Sen så blev något hål lite snett så det var itne så enkelt att skruva in skruvarna för hand. Detta plus att hyllorna väger ett par kilo styck.

Skoj va?

Före:








Efter:






Visst blev det mysigt??

vissa söndagar...

Söndagar är härliga, man tar det lugnt och gör precis så pass mycket man vill. Men inte kanske just den här söndagen. Den började med att jag somnade om och sov alldeles för länge så jag har varit trött hela dagen i princip. Vi var en sväng i knalleland och bytte ett slags tangentbord, det nya tror jag är mycket bättre den är ett bättre märke, mindre, och har ett uppladdningsbart battteri vilket kan vara väldigt smidigt.

Jag har dock inte lyckats plugga så mycket idag då min tid har gått åt till andra saker. Jag hade kunnat skippa att kolla på några serier men det vill man väl inte missa? :P

soffbordet idag.


knalleland

Snart ska vi dra till knalleland, det där tangentbordet vi köpte igår fungerade inte så bra, det bara hackade och var allmänt konstig. Därför ska vi lämna tillbaka det och kanske köpa ett annat märke.

Tog lite bilder igår innan vi åkte hemifrån men hann inte lägga upp dem igår så här kommer några.
Måste sticka nu, Mikael ropar på mig! Hej svejs!


hemma

Är nyss hemkommen från bion, filmen var väl bra men lite skum och inte så trovärdig i handlingen. Nu blir det lite blandning av filmer innan det är dags att sova.. Eller kanske nån serie?

 


#4

Mikael och jag ska på bio ikväll och se på I am number four. Har sett reklamen för den på tv och den verkar spännande!

Har ni sett den? Var den bra eller dålig enligt er?

Tjejen Dianna Agron är känd från tv programmet Glee, där spelar hon en elak cheerleader. Hon verkar vara helt annorlunda i den här filmen.


dagens händelser

Har spenderat eftermiddag med promenad ner till göta för att hämta Mikaels bil vid jobbet, för han lämnade den där igår när dom hade lite typ after work mojs. Sen stack vi till knalleland och käka pizza på knallens pizza. Har varit där en gång förut och kan säga att dom har god pizza, men väldigt gräddismakande sås (smakar till och från som creme fraiche, vilket är lite för mättandeför min smak) och en väldigt god salladsbar. istället för bara pizzasallad som det är på många andra pizzerior så har dom en massa färska grönsaker och såser där! :D Helt underbart! tangentbord

Sen åkte vi till mediamarkt och köpte ett trådlöst tangent bord med styrkula på. Men tyvärr så funkade det inte så bra, allt bara tröga och var konstigt i största allmänhet. Sen åkte vi en sväng till Citygross och handlade lite, jag passade på att köpa några dyra schampo och balsam från TRESemme. Vet inte om dom är bra men får se om dom ger den där 24h volume som det stod på flaskan.

Nu till att kolla lite mer på simpsons och sen förbereda för kvällens händelse. Ni får se ommindre än en timme.

Lite mer städat än så här är det faktiskt idag, förutom att det ligger en massa kursböcker inför tentan på bordet.


soffhäng

Är aningen uttråkad, har inte orkat duscha än men har i alla fall ätit frukost. Det blev rostat bröd med mjukost, mums! Sen dess har jag bara legat här i soffan och slösurfat. Men ibland är det skönt att göra ingenting.


Hittade en gammal bild på mig som jag fixat in nån app i iPhonen.. Ganska cool tycker jag.


morgonsol

God morgon, vaknade vid sju imorses helt pigg och kunde inte somna om. Så har varit uppe sen dess, det kommer bli så kul att vara jättetrött ikväll... NOT

Igår var Amanda och Felicia här och vi pluggade, snackade och drack lite vin. Det blev dock en tidigt kväll då de drog hem runt elva tiden. Vi fick lite pluggande gjort men det var mest skoj att bara umgås och ha roligt!

Nu ligger jag här i soffan med datan i knät och funderar på om jag ska orka duscha nu på morgonen, för att vakna liksom. Vi fåår se hur det blir med det. Annars är dagen oplanerad, vi ska gå tll Mikaels jobb och hämta bilen för att sen handla lite mat.


CMG i bilder

I väntan på resten av gänget som inte kommit än så passar jag på att lägga ut lite bilder frånförra(?) helgen på kåren då det var CMG. Dom pratar nog för sig själva, ENJOY!

 


i brist på annat

Som sagt vad, i brist på annat så lägger jag upp lite bilder på mitt gamla vardagsrum. Det hänger till och med en gammal bild på mig, upp till höger på bilden med vit/brun ram.

 

Just nu sitter jag och väntar på Våfflor, snart så!

 

Missmatchande tv, den gamla gick sönder och jag vet inte varför föräldrarna bytte det till den här lilla istället för den stora(32") som vi har i stugan i varberg. Den här är typ 21" eller nåt liknande.. Det ser väldigt konstigt ut i alla fall.


typ kalas

Är hemma hos föräldrarna nu, lite halvt uttråkad och i väntan på fika vilket innebär våfflor!! Älskar våfflor, vet itne varför men man tröttnar inte riktigt på dem. Det kanske är för man bara äter dom typ en gång om året.. Har inte så mycket mer att skriva om faktiskt.

 

Jag ser i alla fall fram emot kvällen då jag, felicia och Amanda ska träffas och plugga lite och kanske dricka lite;) Ska bli skoj iaf!

 

 

Jag just nu


på föreläsning

Sitter på en föreläsning nu, föreläsaren är samma som jag skrev om tidigare i veckan. Nu säger hon iaf lite mer vettiga saker än då. Hon pratar om svenska som andraspråk, och det handlar mest om läsning i böcker och så vidare. Ganska självklara saker tycker jag.



kalla det vad du vill bollar

Bakade ju som sagt vad igår, bland annat gjorde jag chokladbollar, om man nu vill kalla dom för det. Jag personligen bryr mig inte det minsta! Jag äter varken choklad eller kakao så dessa gjorde jag enbart till Mikael. Ganska snällt av mig tycker jag^^

 

Jag snodde dom från den HÄR SIDAN om ni vill ha orginal receptet, då jag ändrade lite.

 

Ingredienser:

100 g margarin eller smör
3/4 dl socker
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 dl havregryn
2 msk vätska

 

Garnering:

1/2 dl pärlsocker

 

Gör så här…

1. Skär matfettet i mindre bitar.

2. Blanda ihop matfett, socker, kakao, vaniljsocker och havregryn i en skål. Använd händerna!!

3. Häll sist i vätskan och blanda tills det hela är en smet.

4. Rulla bollarna. Rulla dom sedan i pärlsocker. Låt stå kallt i minst 2 timmar innan servering.

 

resultatet


when citygross brings you apelsiner, make apelsinjos


Fick hem nån kasse från citygross för några helger sen. Dom kom och plingade på en söndag och gav ut frukost. I denna kasse fanns bland annat: knäckebröd, kafffe, yougurt och apelsiner. Dessa apelsiner har legat och dammat i skafferiet ända sen dess. När jag "städade" undan en sak i skafferiet såg jag dem ligga där, inte så jättefräscha längre. Så jag skar itu dem för att se om de var var fräscha inuti och det var dom!

Som några av er kanske vet så är jag väldigt kräsen när det gäller mat, den enda frukten jag äter är banan. Därför kom jag på ett annat fiffigt sätt att lösa problemet.

 

Eftersom jag inte har någon vacker juicemaskin så kramade jag ur dem för hand.

 

 

Och så här blev resultatet, lite socker i och ett par isbitar för att kyla så blev det hur gott som helst!

 


nu är det slut för idag

Nu är skolan klar för idag och jag ska strax sticka hem. Lägger upp lite bilder från min väg till och i skolan. Älskar att solen skiner idag, så det kanske blir att sätta sig på balkongen när man kommer hem, sen är det dags att tvätta klockan 14-17. Efter det så har väl dagen försvunnit tror jag.

 

på busstorget i väntan på bussen...

I hissen i skolan


till skolan..

Ska strax bege mig till skolan, idag blir det workshop(låter härligt va?) i språkanalys(mindre härligt), men det ska nog bli kul. Det är en bra lärare och föreläsningen igår som han hade var väldigt intressant. Ska sticka med bussen om mindre än en halvtimma och jag måste hinna äta så får se om jag hinner lägga upp bakbilderna innan skolan.

Idag ser jag ut så här.


bakning

Har bakat i eftermiddags. Det blev scones, nåt franskt som jag inte kommer ihåg vad det heter och negerbollar. Har inga bilder på skapelserna än men det kommer upp imorn när det blir bättre ljus att ta kort i.



sist när jag bakade negerbollar...



Tips! Baja päron är inte så gott i sa mikael.

Fast nu är det dags att sova!
God Natt!

Eee!

Har fått hem den lilla datorn!!! Är överlycklig för nu har jag något att göra på föreläsningarna igen. Det är så himla tråkigt när man har en tråkig föreläsning att inte ha något sätt att blogga eller facebooka ordentligt...

Det är bara lite jobbigt för jag måste fixa så jag har word så man kan skriva föreläsningsantecknningar om det behövs, så lite  utorrent och spotify och sånt måste väl oxå laddas ner. ^^


converse och vår

Häromdan var det vår, då invigde jag mina converse. Älskar skorna och älskar våren!


kort dag

Nu till skolan, det är bara en föreläsning idag så jag hoppas på att komma tillbaka hem ganska tidigt så jag kan få min dator tillbaka.



leverans

Hittade den här lilla lappen i på golvet när jag kom hem. Det är med största sannolikhet min minidator (Eee) som har skickats tillbaka från lagningen. Hoppas att dom har löst allt som var paj med datan nu. Jag vill ha tillbaka min lilla dator så jag kan lämna in min stora dator haha! bra tänkt va?

UPS hade varit här och försökt lämna den vid ett men jag var inte hemma då? konstigt!?! Fick ingen förvarning eller nåt? Jag ändrade nåt på deras hemsida som man kunde fylla i och så får jag se om dom kommer imorn efter jag har kommit hem vid 11, det är ju inte så sent så det kanske kan gå. Annars får jag skicka det till föräldrarna..


pluggfest?

Kom hem för nån timme sen och har i princip bara satt mig ner i soffan, värmt min matlåda som jag glömde ta med till skolan, ätit den och glott lite på the simpsons.

 

Har tänkt att dra ihop lite tentaplugg på fredag kväll, kanske kombinerat med lite vin eller nåt sånt hade varit trevligt. Hör av er om ni vill komma så kan jag bjuda in er som inte redan är bjudna på facebook. Ska se om jag orkar plugga in lite saker redan nu. Verkar inte lovande men kan ju försöka!

 

 


I skolan på föreläsning

Sitter just nu i skolan och har föreläsning, om att tala med tolk lite intressant men det känns lite onödigt att ha en föreläsning på nästan tre timmar om det! Vi ska ju bli lärare och inte tolkar. Men det är ju bra att föreläsaren brinner för ämnet iaf. Lite skillnad mot igår, då föreläsaren läste rakt av från sina papper. Har som sagt vad OVn på idag och folk kollar sig alltid över axeln när man går omkring med ov, jag stod ensam i busskuren och folk ställde sig utanför, vilket är väldigt ovanligt för iaf min busshållplats. Nä, nu går koncentrationen tillbaka till föreläsningen!

ovverallen är på!

Den här veckan är något som kallas ovverallsveckan, jag orkar inte ha på mig min hela veckan så idag får nog bli den enda dagen. Tycker om att vara lila! tar dock med ombyte för mentorsträffen och möjligtvis FUM(kårfullmäktige), som är i eftermiddag/kväll.

Annars är det föreläsningar hela dan som gäller! dags att fixa maten!

 


pyttelitet

Det blir en litet litet inlägg nu, orkar inte mer än detta... Har glott på tv typ hela kvällen och nu blir det sängen, full rulle i skolan imorn; 9:00-14:30. måttligt skoj..


tentaplugget kan börja?


Hemkommen från dagens föreläsning som var SÅ JÄVLA DÅLIG! Föreläsaren pratade direkt från sina anteckningar, glodde på skärmen hela tiden och lät som hon själv var uttråkad av det hon sa. Det verkade inte som om det bara var jag som tänkte på det sättet så något måste det varit med henne.

Passade även på att kopiera de sista böckerna till tentan nästa fredag så nu har jag ingen ursäkt för att inte plugga till den längre. I skolan var vi några som pratade om att dra ihop nån fest snart igen, vi hittar bara ingen bra tid till det, men det löser sig nog. Vi får väl dra ihop och plugga inför tentan och festa lite samtidigt.


senaste festen:


en endaste föreläsning känns onödigt

Har haft en ledig förmiddag:) Så jag har sovit ut till niotiden vilket var väldigt härligt. Nu ska jag iväg till skolan för en endaste föreläsning! Känns lite onödigt men det är för tentan nästa vecka så det kan nog vara bra att gå på föreläsningen. Ska se om jag orkar/vågar dra på mig mina nya converse. Dom är så vita och rena och marken är så smutsig. Nu har jag ätit och ska gå och borsta tänderna och sen ut genom dörren!

 

Jag idag:


inte så slösöndag!

Vi stack iväg till A6 center i Jönköping istället för att sitta och dra hemma framför tv:n. Jag shoppade inte så mycket, lite mat, nya kuddforal till soffkuddarna på IKEA, ett par saker till lägenheten och ett nytt skal till telefonen. OCH ett par nya converse all star! Dom ser svarta ut på bilden men dom är i färgen NAVY BLUE enligt kartongen. Bättre bild får ni nån annan dag.

När v kom hem gjorde vi storkok som resulterade i sex stycken matlådor och en form med mat till kvällsmat imorn. Massor av mat med andra ord! :D Nu kollar vi på film och jag passar på att blogga i reklamen, vi kollar på Förtrollad som går i femman. Lite halvbra men den kan nog vara ltie rolig. Vi får se helt enkelt...


slödag

Sitter framför datan som vanligt, har en slösöndag. Blir nog inte så mycket gjort idag förutom att kolla lite på tv och sen ska vi göra storkok är tanken.

Imorn är det tillbaka till skolan och föreläsningarna inför näst-nästa veckas tenta.. Yaaay..

 

 

 


lördagsmys

Har vart en lugn dag idag, dagen började med bakismys och frukost för att sedan dra iväg till knalleland och köpte presenter och sen till Sandared för kalas. Vi åt en massa mat och glass:) Nu sitter vi med varsin dator i knät i soffan framför tv:n. Snart blir det film, Tropic Thunder! En perfekt rolig lördagskvällfilm, en klassiker.


äntligen hemma!

Precis hemkommen från kåren. nu böir det skitsnack med Mikaels kompisar och sen sängen...


ClearMemoryGasque

Det blev till att dra iväg till kåren ändå och det kommer bli kul som fan! Det ska bli CleraMemoryGasque, en gasque är en fest och resten kan ni ju tänka ut själva. Festen är till för att rensa minnet från tentorna som är gjorda för många den här veckan.

Jag är färdigfixad och väntar på att bussen ska gå. Kör på civila kläder ikväll, dvs inge ovve. Har annars en lila ovve att ha till kåraktiviteter, men skippar som sagt vad det ikväll..


städtajm

Dags att sluta dega framför datan och börja diska och städa!


uttråkning på hög nivå

Är ensam hemma, för jag är ledig idag och sambon är på jobbet. Ska kolla upp hur det gick med jobben jag sökte förra veckan och sen ska jag väl fixa något at äta och kanske kolla lite på tv eller serier på datan eller nåt sånt.

Ikväll vet jag inte hur jag ska göra, sambon ska ha vänner över och ska ha nån grabbkväll, det låter inte så lockande att vara här då. Funderar på att dra till kåren som har CMG(ClearMemoryGasque), en fest för att rensa minnet för de som har haft tenta nu i veckan, vilket är ganska många. Min egen tenta dröjer dock två veckor.. fuck..

Funderar som sagt vad att dra dit men vet inte om jag är så jättesugen så får se hur det löser sig..

Fyller ut alla andras kommentarer från FB mm att fan för snön! Våren var här på besök igår så det är extra dumt av våren att dra sin kos igen!!!

Ligger i sängen och myser nu, vägrar ha vinter igen!!


fotokul

Lekte lite med kameran häromdan, med slutartiden, och här är resultatet. Först är den vanliga bilden, sen kommer bilden med lite längre slutartid vilket gjorde den lite ljusare, sen gjorde jag oxå så att precis när jag tog bilden zoomade jag ut, vilket resulterade i en ganska häftig bild tycker jag^^

 


falukorv och film

Har precis stekt falukorv, det var gott. Som alltid, varför fungerar ALLTID falukorv? Jag tror att det är typ inbyggt i svenskarnas kultur. Men gjorde den med en tvist, krydda med chili explosion och kayenne. Det måste väl va lite spicy?

Eftermiddag och kvällen i övrigt har bestått av balkonghäng, promenad, handling och matlagning/tv/datahäng. Nu blir det nog till att parkera röven i soffan och glo på film om en stund. Jag är sugen på Evan den allsmäktige! Ingen direkt oscarsvinnare, men rolig ändå!


balkongbloggar

Sitter på balkongen och bloggar:) Kände påväg hem från skolan att jag ville ha mer sol än de lilla jag fick i väntan på bussen hem. Så jag tog fram en stol och drog med datan och poff! Men sen var det kallt så jag kände att en halsduk behövdes, och nu efter jag tog dessa bilder så insåg jag att jag även behöver en filt. Men va fan, jag sitter ute på balkongen och solen skiner!

Min kropp har nog aldrig längtat mer efter D vitamin! Så nu sitter jag och hoppas på att man kan få lite färg också så blir allt bra:)

Gestaltningen vi hade idag gick bra och det är väl tur för fy i fan vad jag är trött på det landet! Jag hade väldigt roligt om än ett litet tekniskt missöde.. ooops! Ikväll och resten av veckan är det lugn som gäller, kanske lite plugg, vi har ju tenta om två veckor så det kan vara dags att börja plugga nu. Får se hur jag gör.

Nu lite sommarmusik!


 


så här ser det ut när jag ska sova

såhär ser sängen ut en normal kväll innan läggdags, man behöver: en bra bok(sista harry potter i mitt fall, men den är redan utläst), en vattenflaska (eller två) och diverse småsaker som nässpray och lypsyl. Sen behöver jag oxå en möjlighet att ladda min iPhone(som har ganska kasst batteri, kombinerat med mitt intensiva användande). Sen är det som saknas en varm pojkvän att krypa ner jämte:)





Men nu får det vara nog med sovfasoner, ska till skolan och ha gestaltning! Ska spela indian:D

känner mig duktig

Förutom att ha tvättat i förmiddags så har jag även varit duktig och tvättat fönstrena i varadgsrummet och passade samtidigt på att skura insidan av balkongräcket. Vet inte vad det är men på något sätt så känns det väldigt tillfredsställande när man får något rent.

 

Med det sagt kan man fatta att jag kännt mig duktig idag, för både tvätten, balkongräckena och förnstren blev rena idag!

 

Work in progress

Här ser man skillnaden!




igår så...

Såhär såg jag ut igår, härligt när solen lyser! Längtar som sagt vad till sommaren kommer. Jag längtar efter sooool!


Jag vill ha sommar!

Längtar efter sommaren!! Då allting är roligt och enkelt, man behöver inte kasta på sig flera ton av kläder och skor innan man går ut.

 

 

 

Nu ska jag ut i kylan och bort till grannhuset för att ta hand om tvätten:(

snåldesign

såg den här tröjan på jc häromdan, men snål som jag är så tänkte jag att jag säkert kan göra ett bättre jobb själv:) så nu blir det till att leta efter en tröja som är förbrukningsbar.


har städat

Är nyss hemkommen från skolan, var och städade en lokal som heter Bacchus. Ett litet dräggigt ställe men det är typ det enda kåren har. Så man får använda det man har!


jobbsökarförmiddag

Har suttit nu i ett par timmar och filat på mitt cv och personliga brev och skickat in till ett par ställen för att hitta ett sommarjobb. Insecta snubben var här innan och sprutade nåt gift eller nåt så dom små krypen ska dööö! Vill inte ha dom i närheten av mitt kök!

Nu ska jag ner och kolla om våran matkällare är ledig än, sen så kanske det blir lite plugg eller städ.


hemmadag

Är hemma och ledig idag, nån gång nu på förmiddagen kommer en gubbe från insecta för att fixa våra små kryp i köket. Kanske ska försöka plugga lite oxå då jag har en stooor gestalningsredovisning som ska vara välrepeterad.

 

Får se hur det går...

Lite bättre väder än det här ute idag:)


testar en grej

Testar att lägga upp en .gif bild men det verkar inte gå så bra :(


Är det nån som vet hur jag ska göra för att lösa detta?

I skolan

Sitter i skolan nu, men ska nog dra hem till föräldrarna och tigga lite lunch kanske.


gammal bild


Mobilblogg: Ska på möte

Sitter just nu på bussen ner till stan, ingen riktig skola idag men ska ändå till skolan för att gå på möte med kursplaneutskottet som jag sitter i. Vi fastställer kursplaner till alla kurser på pedagogen. Därefter får jag se om jag hinner iväg en tur till praktikplatsen för att få mina papper påskrivna så jag kan bli godkänd nångång! Efter det är dagen fri för antagligen mer plugg, vilket antagligen kommer var jättekul! :P

pluggpluggplugg pluggeliplugg


Sitter i sängen och pluggar, samtidigt som jag kollar på lite film. Kanske inte den bästa metoden men den duger för idag. Pluggar som sagt vad inför tentan, men den är inte för än om ett par veckor. Men varför inte vara ute i god tid säg? Hur skoj är det lixom inte att pluga psykologi?!?


I lördags

Det var ju lite fest i lördags, och såghär såg jag ut:) skjortan kommer från H&M.


mat

Har nyss käkat lunch, det blev rester från i lördags. Chicken tikka masala, med färskpasta, gurka och isbergssallad:) nom!


Sen mobilblogg

Ligger i sängen men kan inte somna, drack en redbull innan jag gick och la mig så det kanske är det? Men det kanske också beror på att jag känner mig lite yr, har gjort det hela dan typ och vet inte vad det beror på. Har ätit och druckit ordentligt och så. Jag är också rejält täppt i näsan men vill/vågar inte ta mer nässpray för det är ju inte så bra om man tar för många dar i rad..

Idag har varit en typisk bakisdag (fast jag inte var bakis), sov lääänge, typ till tre! (kan oxå vara ett skäl till att jag inte kan sova) sen fixade jag i ordning mig och Mikael och jag drog först och käkade pizza i knalleland och sen till citygross som öppnades i onsdags. Väldigt fräsch butik måste jag säga, det är första gången jag har varit i en citygross butik så jag har inte så mycket att jämföra med men jag tyckte verkligen om layouten dom hade där. Vi köpte en massa småsaker och det enda ätliga vi köpte var glass och det enda vi verkligen behövde som vi köpte var sköljmedel. Härlig blandning:) Måste nog skaffa kort där så man slipper stå i kö för det var någon framför oss som valt att storhandla och hade en hem stor vagn full till kanten med varor! Väldigt drygt!

Igår var lite folk här, Emelie, Felicia och hennes Tobias var här. Vi drack lite och spelade lite kort, och hade allmänt trevligt helt enkelt. Mycket bättre än att sitta hemma och tråka framför tv:n.

Nehepp..

Jag hade igår tankar för att ha en liten vin/tjejkväll här hemma idag, men eftersom typ ingen kan så blir det väl en kväll framför tv:n. Har iaf diskat och städat lite här hemma och ikväll väntar mer tvätt. Wooohoo! NOT.

Ska se om vi hinner sticka iväg och handla innan Mikael ska iväg ikväll, hade vart skönt att inte behöva gå och handla.

Jag, idag.


fredagsmys

Hemma från skolveckan, vi har haft redovisning om makt idag, vi gjorde en video som blev urkul!

Nu: fredagsmys:)


klar

Har nu kollat på lite tv och fixat i ordning mig för praktiken. Ska strax äta restarna av gårdagens kvällsmat som var hemmagjord pizza, med skinka och köttfärs. Nomnomnom!


nyvaken...

Är nyvaken, dags att käka och fixa i ordning mig!


God Natt!


framför datan

Sitter framför tv:n och datorn nu, och har gjort så en stor del av kvällen. Idag har jag varit ledig mestadels, men stack till skolan för en liten info om specialiseringen i höst. Var inte så mycket att höra, mesta av det dom sa kunde man fatta om man inte vara helt dum i huvudet.. Sen var det möte med MoPed och sen en intervju för en post på högskolan.

Imorn är det halva dagen ledig, halva dagen praktik. Ska bli härligt att komma tillbaka till praktik platsen igen för alla är så trevliga där och barnen är underbara! <3

Halvhalvdag

har vart hemma ela förmiddagen och ske snart hoppa in i duschen för att sen bege mig till skolan för MOPEDmöte, föreläsning om specialisering och en intervju på det med..  får se hur mycket av dessa jag hinner med!



Hoppas på VÅÅÅÅR snart!!!

RSS 2.0