Sjuklingshelg

Ska lägga mig nu, har haft en helg full av sjukdom med feber, hosta och förkylning, så därav inga inlägg på bloggen. Återkommer nästa vecka, lite bättre, lite smartare och förhoppningsvis mycket friskare!!




Praktik idag

Idag hade jag praktik igen, en dag för att ta igen eftersom jag fick vinterkräksjukan under praktiken. Imorn är det tillbaks till högskolan, det är lite saker inför perspektivsredovisningen att göra och så en workshop.

Sen på kvällen blir det även tacksittning på kåren för att jag var fadder nu under vårintroduktionen. Ska bli skoj!




Snart dags att sova?

Dagen började med att jag vaknade vid tio med tanken att jag var helt ledig förutom en liten mentorsträff på skolan.

Sen kom jag på att jag skulle träna, om jag hade vaknat en kvart tidigare så hade jag kunnat avboka och haft en mycket trevligare dag hemma. Men det var skönt att komma iväg och träna också.



Jag på halloween, jag var dåligt utklädd till alice i underlandet.

Puckon

Läste en artikel på aftonbladet nyss, vet inte om jag vågar lita på den eller inte menhan som svara i chatten är ju totalt blåst, pucko, idiot you name it..


Är det någon mer som håller med mig?

Provar från mobilen:)

Provar att skriva från telefonen, men det verkar lite krångligt. Jag har iaf skaffat ny bloggadress då jag bloggade på metrobloggen.se innan men de har valt att lägga ner sin blogg "verksamhet". Lite ledsamt när jag nyligen hade tagit mig tid till att lära mig hur man fixar stilmallen och sånt på deras sida. Som tur är var det inte svårt att fixa den här på blogg.se istället:) lite mera saker att välja mellan bara men det ska nog lösa sig. Ska arbeta vidare på designen imorn då jag ute har något på högskolan förän 15. Ska även försöka att få över lite gamla inlägg och sånt om jag hinner och orkar. Jag ska även försöka få upp en lite presentation av mig själv här imorn, är jävligt sugen på att komma igång med bloggandet nu igen! Det verkar inte som jag kan få upp några bilder från telefonen där jag skriver nu men jag återkommer med lite bildbombning:) Godnatt!

Äntligen!

Äntligen har jag fattat stilmallen och designen är inne, men den känns lite färglös.

Vad tycker ni?




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0